Service

Välja

Plats

Kallhäll

Hämtning

dd/MM/yyyy

Hundar

Hur mycket?

Hundpassning i Kallhäll

Hitta pålitliga hundvakter i Kallhäll för att ta hand om din hund.

Gudog-fördelar

Veterinär skydd
Gratis avbokning
Granskade hundvakter
Support och hjälp
Säker betalning

Välj bland 14 pålitliga hundvakter i Kallhäll

Evelina: Lugn och pålitlig hundvakt som gärna passar din hund.

Evelina · Lugn och pålitlig hundvakt som gärna passar din hund.

Från 200kr
5.0 (10 Bokningar)
Dygnspassning
Hundrastning
Dagpassning
Jakobsberg - 2.52 km
1 Återkommande gäster
Evelina var en jättebra hundvakt och vi kände oss helt trygga med att ha vår Ellie hos henne en dryg vecka. Hon är kunnig, erfaren och älskar verkligen hundar. Uppskattade särskilt att hon skickade bilder och små videoklipp då och då där vi såg hur kul vår hund hade det. Så nöjda.
Elliot: Natt-Arbetare med mycket energi

Elliot · Natt-Arbetare med mycket energi

Från 175kr
Hundrastning
Dagpassning
Stockholm - 2.60 km
Isabelle : Kärleksfull och noggrann hundvakt

Isabelle · Kärleksfull och noggrann hundvakt

Från 200kr
Dygnspassning
Hundrastning
Hund och hus
Kungsängen - 7.12 km
1 Återkommande gäster
Kalender uppdaterad
Jan-Erik: Hundvakt nära naturen

Jan-Erik · Hundvakt nära naturen

Från 500kr
Dygnspassning
Dagpassning
Sollentuna - 7.59 km
Christina: Vänlig hundpassare at your service!

Christina · Vänlig hundpassare at your service!

Från 200kr
Dygnspassning
Hundrastning
Hund och hus
Dagpassning
Sollentuna - 8.09 km
Elizabeth: Kärleksfull med mycket hundvana och erfarenhet

Elizabeth · Kärleksfull med mycket hundvana och erfarenhet

Från 184kr
Dygnspassning
Hundrastning
Dagpassning
Sollentuna - 8.33 km
Hilary: Hund äsklare

Hilary · Hund äsklare

Från 150kr
Dygnspassning
Hundrastning
Hund och hus
Dagpassning
Stockholm - 8.36 km
Caroline: Hundvakt som är tillgänglig 1-3 dagar i veckan

Caroline · Hundvakt som är tillgänglig 1-3 dagar i veckan

Från 200kr
Dygnspassning
Hundrastning
Hund och hus
Dagpassning
Stockholm - 9.20 km
Zeynab: Din hund förtjänar det bästa!

Zeynab · Din hund förtjänar det bästa!

Från 250kr
Dygnspassning
Hundrastning
Dagpassning
Stockholm - 9.23 km
Ilis : Vänner för alltid!🐾

Ilis · Vänner för alltid!🐾

Från 160kr
Hundrastning
Dagpassning
Stockholm - 9.78 km
Madeleine : Promenadglädje

Madeleine · Promenadglädje

Från 125kr
Dygnspassning
Hundrastning
Hund och hus
Dagpassning
Hässelby - 9.99 km

Hundvakter i Kallhäll

0 (1 Recensioner)

14 kärleksfulla hundvakter i Kallhäll

Genomsnittspris på 340€ per natt

1 recensioner från hundägare

Priser från 225 kr. per natt

Hur hittar jag pålitlig hundpassning nära mig i Kallhäll?

Med 14 kärleksfulla hundpassare tillgängliga för att ta hand om din hund i Kallhäll, kunde det inte vara lättare att hitta den perfekta matchningen för din hund! Allt du behöver göra är:

  • Använda Kallhäll kartan för att söka efter pålitliga hundpassare nära dig.
  • Boka: Skicka meddelande till hundpassare nära dig för att hitta den perfekta matchningen för din hund, och boka enkelt online.
  • Slappna av: Din hund har en hemifrån-borta-från-hemmet semester, och du får dagliga foto- och meddelandeuppdateringar.

Hur mycket kostar hundpassning i Kallhäll?

Det genomsnittliga priset för hundpassning i Kallhäll är 340 kr. per natt. En standard hundpassningsbokning i Kallhäll varar vanligtvis 9 dagar och kostar 2403 kr. Hundägare kan dock också hitta pålitlig hundpassning i Kallhäll från endast 225 kr. per natt.

Är det säkert att använda hundpassare i Kallhäll?

Absolut! Med 7 genomförda hundpassningsbokningar & 1 positiva recensioner från hundägare, utmärker sig Gudogs hundpassare från mängden! Varje hundpassare måste också passera vår noggranna screeningprocess, inklusive en fullständig bedömning av deras erfarenhet, professionella kvalifikationer och recensioner från hundägare. Som ett resultat har endast 13% av hundpassaransökarna i Kallhäll blivit godkända för att delta i Gudog under de senaste 12 månaderna. För extra säkerhet:

  • Rekommenderar vi att alla hundägare planerar ett möte innan bokningen för att introducera sin hund personligen och säkerställa att det finns god kemi.
  • Alla bokningar som görs genom Gudog täcks av vår veterinärskydd för extra säkerhet i händelse av nödsituationer.

Hur långt i förväg ska jag boka hundpassning i Kallhäll?

I genomsnitt bokar hundägare i Kallhäll hundpassning 18 dagar i förväg. Vi rekommenderar att du bokar så tidigt som möjligt för att undvika rusning och säkerställa tillgängligheten för din föredragna hundpassare, särskilt under högsäsong som sommaren.

Hur mycket kostar hundpassning för två hundar i Kallhäll?

Många hundpassare i Kallhäll erbjuder en rabatterad pris för extra hundar under en hundpassningsbokning. Med en rabatt på 50% kommer det genomsnittliga priset per natt för två hundar att vara 510 kr. Eftersom prissättningen kan variera bland hundpassare är det viktigt att kommunicera direkt med din valda hundpassare för att bekräfta de exakta priserna.

Kan jag träffa min hundvakt innan en hundpensionatbokning i Kallhäll?

Självklart! När du har bekräftat din bokning med din valda hundvakt för hundpensionat i Kallhäll, rekommenderar vi att alla hundägare ordnar ett möte och hälsning. Detta ger dig möjlighet att uppleva hundvaktens hem, diskutera viktiga detaljer om din hunds vårdbehov och se till att din hund och hundvakten är en perfekt matchning. Kom ihåg att du kan avboka en bokning på Gudog när som helst för 100% återbetalning upp till 3 dagar innan bokningen börjar.

Kan jag hitta en hundpassare i Kallhäll som passar min hunds specifika behov?

Gudog är den föredragna hundpassningsappen! Med 14 hundpassare tillgängliga i Kallhäll, beror det ideala matchningen på din hunds specifika preferenser. Oavsett om din hund är vänlig mot andra hundar, behöver öppna områden eller kräver specialiserad medicinsk vård, har Gudog en hundpassare som är skräddarsydd för din lurviga vän. Vi rekommenderar att du jämför flera hundpassares profiler, inklusive recensioner från andra hundägare, innan du väljer rätt hundpassare för dig och din hund.

Kan jag hitta en hundpassare i Kallhäll som inte har barn?

Självklart! Hundpassare i Kallhäll kommer att ange på sina Gudog-profiler om det kommer att finnas barn närvarande under en hundpassningsbokning. När du väljer den perfekta hundpassaren är det viktigt att granska dessa detaljer och kommunicera din hunds personliga behov, såsom deras beteende med barn, detaljerat innan en bokning. Detta säkerställer att den valda hundpassaren fullt ut förstår din hunds specifika behov och är beredd att vidta lämpliga åtgärder.

Kommer hundpassare i Kallhäll att gå med min hund under en bokning?

Absolut, dagliga promenader är en del av hundpassningspaketet i Kallhäll. Gudogs hundpassare är engagerade i att ge din hund en hemifrån-borta-från-hemmet-upplevelse som syftar till att upprätthålla deras nuvarande motionsrutin, inklusive promenadtider och varaktighet. Detta tillvägagångssätt säkerställer att din hunds motionsrutin förblir så konsistent som möjligt så att deras mentala stimuleringsbehov uppfylls under en bokning. Innan din bokning rekommenderar vi att du diskuterar din hunds specifika motionspreferenser och rutiner med din hundpassare för att säkerställa att de kan tillgodose din hunds behov fullt ut.

Vad händer om min hundpassare avbokar en hundpassningsbokning i Kallhäll?

Även om det är sällsynt att en hundpassare avbokar en bokning i Kallhäll, är Gudog-teamet redo att stödja dig och minimera eventuella olägenheter vid en avbokning. Du kan valfritt söka efter en annan hundpassare själv eller kontakta Gudog på info@gudog.com så att vi kan koppla dig till andra kärleksfulla hundpassare i ditt område.

Kan jag avboka en hundpassningsbokning i Kallhäll?

Självklart! Du kan avboka en hundpassningsbokning i Kallhäll när som helst. Om du avbokar minst 3 dagar innan bokningen börjar kommer du att få en full återbetalning, men avbokningar efter denna period kommer att resultera i en avgift på 50%. Denna policy erkänner att hundpassare har reserverat och förberett specifika datum för din bokning och eventuellt har avvisat andra bokningar under tiden. För att undvika eventuella olägenheter eller extra kostnader rekommenderar vi att du avbokar din bokning så tidigt som möjligt om dina planer ändras.

Kommer hundpassare i Kallhäll att följa min hunds normala utfodringsrutin?

Absolut, för att upprätthålla din hunds normala utfodringsrutin kommer hundpassare i Kallhäll att följa den tidtabell du tillhandahåller så nära som möjligt. Det är dock hundägarens ansvar att tillhandahålla hundmat för varje bokning för att säkerställa konsistens i hundens diet.

Så här bokar du

Sök
Sök i ditt postnummer eller din adress för att se godkända, varmhjärtade hundvakter nära dig.
Boka din hundvakt
När du har hittat den perfekta hundvakten för din hund kan du skicka en bokningsförfrågan!
Meet & Greet
Ordna en meet & greet för att se till att hundvakten och din hund är en bra match.
Klara färdiga gå!
Din hunds bokning börjar snart! Se till att din hundvakt har allt som din hund behöver: gott om mat, en mjuk hundsäng, hundkoppel, veterinärinformation och favoritleksaker!

Gudog Fördelar