Service

Dagpassning

Plats

Uppsala

Hämtning

dd/MM/yyyy

Hundar

Hur mycket?

Dagpassning i Uppsala

Hur hittar jag pålitlig hunddagis nära mig i Uppsala?

Att hitta pålitlig hundpassning i Uppsala kunde inte vara enklare med Gudog!! Med 8 högkvalificerade hundpassare, redo att ge din fyrbenta vän den bästa möjliga vård, antingen hemma hos dig eller hos dem. Allt du behöver göra är:

  • Sök: Använd Uppsala-kartan för att hitta pålitliga hundpassare som erbjuder hundpassning nära dig.
  • Boka: Skicka meddelande till den perfekta matchningen för din hund, ordna ett personligt möte och boka via Gudog.
  • Fotouppdateringar: Din hund njuter av den bästa personliga vården, lek och kärlek, medan du får fotouppdateringar hela dagen.

Hur mycket kostar hunddagis i Uppsala?

Priset för hundpassning i Uppsala är utformat för att passa olika budgetar, från så lite som 175 kr. per dag till ett genomsnittligt pris på 0 kr. per dag. Hundägare kan söka bland över 8 på Gudog för att hitta en pålitlig hundpassare som passar deras budget och deras hunds specifika behov.

Är hunddagis i Uppsala säkert?

Absolut! Med 0 dagars pass och 0 positiva recensioner från hundägare är Gudog-hundpassare de bästa i branschen. Alla Gudog-passare måste också klara en omfattande granskning av sin erfarenhet, professionella kvalifikationer, bilder och recensioner från hundägare. Under de senaste 12 månaderna har endast 14% av passarna i Uppsala blivit godkända för att bli en del av Gudog. För extra säkerhet:

  • Vi rekommenderar att alla hundägare arrangerar ett möte innan bokning för att se passarens hemmiljö och säkerställa en bra match för deras hund.
  • Varje passning på Gudog inkluderar veterinärvård för din hund, för extra sinnesfrid.

Hur lång tid i förväg bör jag boka hunddagis i Uppsala?

I genomsnitt bokar hundägare i Uppsala passning 0 dagar i förväg för startdatumet för deras bokning. För en stressfri upplevelse rekommenderar vi alla hundägare att bekräfta hundens passningsbokning så tidigt som möjligt, eftersom tillgängligheten kan fyllas snabbt.

Hur mycket kostar hunddagis för två hundar i Uppsala?

De flesta hundpassare i Uppsala erbjuder en reducerad avgift för en extra hund i en passningsbokning. Med 50% rabatt kommer det förväntade genomsnittliga dagliga priset att vara 456 kr. för två hundar. Eftersom priserna kan variera är det bäst att prata direkt med din passningspassare för att bekräfta specifika priser baserade på din hunds individuella behov.

Kan jag träffa min dagvårdare innan min bokning för hundpassning i Uppsala?

Självklart! När du har bekräftat din bokning med din valda dagvårdare för hundpassning i Uppsala, rekommenderar vi att alla hundägare ordnar ett möte och hälsning. Detta ger dig möjlighet att se vårdarens hem, diskutera viktiga detaljer om din hunds vårdbehov och se till att din hund och vårdaren är en perfekt matchning. Kom ihåg att du kan avboka en bokning på Gudog när som helst för 100% återbetalning upp till 3 dagar innan bokningen börjar.

Hur kan jag hitta en hundpassare i Uppsala som passar min hunds specifika behov?

Med 8 Gudog-hundpassare tillgängliga i Uppsala är det enkelt att hitta den perfekta matchningen för din hund! Oavsett om din hund är blyg mot andra husdjur, kräver omfattande motion eller behöver särskild medicinsk vård, är rätt passningspassare redo att ta hand om din hund som en del av familjen. Sök efter hundpassare nära dig, jämför profiler, ordna ett möte och matcha din hund med sin nya bästa vän.

Kan jag boka hunddagis i mitt eget hem i Uppsala?

Även om de flesta hundpassare erbjuder passning i sitt eget hem, innebär Gudogs nätverk av 8 passningspassare i Uppsala att du enkelt kan hitta en match som uppfyller dina specifika behov. Använd bara kartfunktionen eller söklistan ovan för att jämföra passare och upptäcka det perfekta alternativet för din hunds preferenser. Sedan kan du direkt skicka ett meddelande till passningspassaren för att planera en bokning som fungerar för dig, din hund och din passningspassare.

Dagspass i närheten av Uppsala