Rekrytering av hundvaktare

Få betalt för att umgås med hundar!

Hur Fungerar Gudog?

Välj dina egna priser och din tillgänglighet

På din profil kan du bestämma hur mycket du vill ta betalt för de tjänster du erbjuder. Du kan hantera din kalender direkt i din Gudog-app.

Ta hand om hundar som matchar dina preferenser

Välj vilka typer av hundar du vill ta hand om, storlekarna du accepterar i ditt hem, om du vill ta hand om valpar, för att säkerställa en perfekt upplevelse.

Veterinärskydd för alla bokningar

Alla bokningar som görs genom Gudog inkluderar veterinärskydd för dina gästhundar i nödfall. Detta innebär större sinnesfrid för dig!

Tjänster

Dygnspassning

Boende för din hund hemma hos en utvald hundvakt. Glöm inte att ta med mat, godsaker, sängkläder, veterinärinformation och favoritleksaker.

Rastning

En 60 minuters promenad för din hund. Hämtning och leverans kommer att ske hos dig.

Dagpassning

Hundvakten tar hand om din hund i upp till 10 timmar under dagen hemma hos sig själv.

Hur blir man hundvakt?


1

Registrera dig på Gudog och ladda ner appen för att slutföra ansökan. Ange dina preferenser, vilka tjänster du vill erbjuda och komplettera din profil så noggrant som möjligt för att säkerställa att den kan godkännas av vårt team. Medan du väntar på godkännande kan du hantera din tillgänglighet i din kalender.

2

När din hundvaktsprofil har godkänts av vårt team kommer du att kunna ta emot bokningsförfrågningar. Ju fler bokningar du accepterar och ju bättre service du ger, desto högre blir din rankning i sökningar i din stad.

3

Vi vet att det viktigaste för dig är att umgås med söta hundar, men att tjäna lite extra pengar är inte heller dåligt. Alla betalningar är säkra och sker via vår betalningsplattform.

Gudog Garanti

Gudog Garanti

Alla bokningar genom Gudog har veterinärskydd i nödfall

Säker och enkel betalning online

Vårt supportteam är alltid redo att hjälpa dig

Tjäna pengar på att ta hand om underbara hundar!

När din hundvaktsprofil är godkänd kan hundratals hundägare kontakta dig