Därför ska du lita på oss!

Behöver du hundpassning medan du är på semester eller behöver du bara hjälp med några hundpromenader i veckan? Hos Gudog kan vi hjälpa dig att hitta och boka en lokal hundvakt som passar perfekt för dina behov.

Søk i ditt område

Ange ditt postnummer eller din adress för att få en utvald lista över pålitliga och kärleksfulla djurpassare i ditt område.

Pålitliga hundvakter

Alla hundvakter på Gudog har blivit validerade och godkända av vårt säkerhetsteam.

Verifierade recensioner

Recensioner av hundvakter kommer från Gudog-användare som har genomfört en bekräftad bokning via Gudogs hemsida eller app.

Søk i ditt område
Kontakta hundvakter

Kontakta hundvakter

Du kan kontakta upp till 10 hundvaktare via Gudogs hemsida eller app för att hitta den perfekta hundvaktaren för din fyrbenta vän. Ni kan diskutera bokningsdetaljer och prata om din hunds unika egenskaper, såsom kost, beteende, hälsotillstånd och träningsrutin. Vi rekommenderar också att ni ordnar ett möte innan bokningen för att säkerställa en harmonisk matchning mellan din hund och den potentiella hundvaktaren.

Boka den perfekta hundägaren

När du har hittat den idealiska hundpassaren för din hund, så skynda dig att skicka en bokningsförfrågan för att säkra dina önskade datum, eftersom hundpassarnas kalendrar tenderar att fyllas snabbt.

Gratis avbokning

Det är gratis avbokning av alla Gudog-bokningar upp till 3 dagar innan bokningen börjar. Detta säkerställer flexibilitet och säkerhet.

Säkra betalningar

Alla transaktioner genomförs via Gudogs hemsida eller Gudogs app och är säkra. Din betalning förvaras säkert tills hundpassningen är avslutad. Detta säkerställer en problemfri och pålitlig upplevelse.

Boka den perfekta hundägaren
Slappna av

Slappna av

Oavsett om du är ute och reser, behöver passning under dagtid eller bara en hundpromenad, kan du vara trygg i vetskapen om att ditt husdjur är i trygga händer! Du kan förvänta dig regelbundna foto-uppdateringar och meddelanden från din hundvakt och ha lugn i sinnet, med vetskapen om att varje bokning hos Gudog är skyddad av våra säkerhetsförmåner.

Veterinärskydd

vid eventuell nödsituation.

Supportchatt och e-post

Använd vår chattsupport eller skicka oss ett e-postmeddelande, så hjälper vi dig så snabbt som möjligt!