Dogley Banner
Dogley är nu en del av Gudog-familjen! Du kan logga in med Dogley-inloggning. Hitta en kärleksfull hundvakt i närheten av dig gennom Gudog. Inloggning med Facebook är för tillfället inte tillgängligt. Om du vill logga in nu kan du göra det med din e-postadress och återställa ditt lösenord.
OM OSS

Om Gudog

Vår början i Skandinavien

Vår början i Skandinavien

Dogley skapades i Skandinavien 2016, då grundaren Thomas Keller hade svårt att hitta bra hundpassning för familjens hund Molly. Hon var verkligen inte intresserad av att gå på hundpension och det slutade med att Thomas tog saken i egna händer. Han skapade en lösning där hundägare och hundälskare hjälper till att ta hand om varandras hundar, och där bokning och betalning sker i en organiserad miljö på internet. Det var startpunkten för Dogley, som nu har slagit sig ihop med Gudog för att tillhandahålla säker hundpassning i större delen av Europa.

Gudog i siffror

+30,000

Kärleksfulla hundvakter i Europa

8

Länder

98%

5-stjärniga recensioner från hundägare

+1 miljon

Dagar bokade av hundägare på Gudog

Varför välja Gudog?

På Gudog förstår vi att livet ibland är komplicerat. Vårt mål är att ge dig sinnesro när du reser eller har möten utan att behöva oroa dig för hundvakt. Med veterinärskydd som ingår i alla bokningar, dagliga bilder och uppdateringar, och hundvakter godkända av Gudog-teamet, behöver du aldrig oroa dig för var din hund kommer att vara när den inte kan vara med dig.

Varför välja Gudog?

Vad behöver du?

Jag är hundägare

Jag vill bli hundvakt