Dogley Banner
Dogley är nu en del av Gudog-familjen! Du kan logga in med Dogley-inloggning. Hitta en kärleksfull hundvakt i närheten av dig gennom Gudog. Inloggning med Facebook är för tillfället inte tillgängligt. Om du vill logga in nu kan du göra det med din e-postadress och återställa ditt lösenord.
Marcela avatar

Med över 10 års erfarenhet av egen hund är kärleken till hundar stor /Sthlm

Marcela

Norrtullsgatan, 113 45, Stockholm
2 Återkommande gäster
19 Bokningar
2 Recensioner

Om Marcela

Hej, Jag heter Marcela och har haft hund i tio år men även tagit hand om andras. Min kärlek för hundar är stor, likväl som min kärlek för natur och rörelse. Jag var tyvärr tvungen att säga hejdå till min älskade gamle amstaffhane i somras, då han snabbt blev sjuk. Och nu saknar jag att höra tassar mot golvet, komma ut på långa promenader i naturen och någon att gosa med. Så hos mig kommer din hund bli väl omhändertagen, få mycket kärlek och få komma ut och röra sig. Älskar att leka och busa med hundar, jobbar gärna med dem om det behövs, men framförallt ger jag hunden en trygghet och ett lugn. Då jag bor nära Hagaparken kan detta bli ett favoritmål för våra promenader. Katt finns i hemmet, men han är hundvan och väldigt busig. Jag har inte möjlighet att passa din hund på heltid, utan endast då och då beroende på hur det ser ut med jobb för mig. Arbetar för det mesta hemifrån, men behöver ibland ta mig iväg för att hålla yogaklasser och då är det viktigt att din hund är trygg i att vara ensam om detta skulle ske när jag är hundvakt.

Marcelas hundar

Marcela har inga hundar hemma

Fler detaljer

Jag har barn hemma

Plats

2 recensioner

Otroligt duktig med hundar! Jag känner mig så trygg när jag lämnar min Weimaraner Eddie hos Marcela. Han får bra aktivering, vila och massor av kärlek när han blir passad. Marcela är flexibel och tillmötesgående med tider för hämtning och lämning vilket uppskattas! Katten hon har är van vid hundar och funkar jättebra tillsammans med Eddie.

Marcela har hjälpt oss med hundrastning fler gånger och alltid gjort ett jättebra jobb, och ger oss tips om hur själva kan träna honom. Griff blir jätteglad när Marcela kommer.

Marcela

Norrtullsgatan, 113 45, Stockholm

Marcela är tillfälligt otillgänglig

Så här bokar du

Sök
Sök i ditt postnummer eller din adress för att se godkända, varmhjärtade hundvakter nära dig.
Boka din hundvakt
När du har hittat den perfekta hundvakten för din hund kan du skicka en bokningsförfrågan!
Meet & Greet
Ordna en meet & greet för att se till att hundvakten och din hund är en bra match.
Klara färdiga gå!
Din hunds bokning börjar snart! Se till att din hundvakt har allt som din hund behöver: gott om mat, en mjuk hundsäng, hundkoppel, veterinärinformation och favoritleksaker!