Dogley Banner
Dogley är nu en del av Gudog-familjen! Du kan logga in med Dogley-inloggning. Hitta en kärleksfull hundvakt i närheten av dig gennom Gudog. Inloggning med Facebook är för tillfället inte tillgängligt. Om du vill logga in nu kan du göra det med din e-postadress och återställa ditt lösenord.
Linda avatar

Hundälskare söker kompanjon till låns!

Linda

Lorensbergsgatan, 41136, Göteborg
1 Bokningar

Om Linda

Jag är en glad, ung kvinna på 30 år som alltid har älskat djur och särskilt hundar. Jag jobbar heltid som agil coach på dagarna, men då mitt schema oftast är flexibelt och jag jobbar en hel del hemma är jag nu taggad på en sidosysselsättning som hundrastare och hundpassare. Även om jag dessvärre inte har en hund själv i dagsläget har jag så länge jag kan minnas alltid haft hundar och djur omkring mig. Som hundpassare är jag snäll, uppmärksam och ser till att din hund ska trivas i mitt sällskap och få det han/hon behöver. Jag är inte rädd för att sätta gränser, men gör det gärna med avledning med godis/leksaker/uppmuntran snarare än en hård ton. jag är ny användare på Dogley, men hoppas att du finner min profil intressant och ger mig tillfälle att ta hand om din hund. Du skulle göra mig en lika stor tjänst som din fyrbenta vän :)

Lindas hundar

Linda har inga hundar hemma

Fler detaljer

Jag har barn hemma

Plats

Linda

Lorensbergsgatan, 41136, Göteborg

Linda är tillfälligt otillgänglig

Så här bokar du

Sök
Sök i ditt postnummer eller din adress för att se godkända, varmhjärtade hundvakter nära dig.
Boka din hundvakt
När du har hittat den perfekta hundvakten för din hund kan du skicka en bokningsförfrågan!
Meet & Greet
Ordna en meet & greet för att se till att hundvakten och din hund är en bra match.
Klara färdiga gå!
Din hunds bokning börjar snart! Se till att din hundvakt har allt som din hund behöver: gott om mat, en mjuk hundsäng, hundkoppel, veterinärinformation och favoritleksaker!