Service

Plats

Kungsbacka

Hämtning

dd/MM/yyyy

Upphämtning

dd/MM/yyyy

Hundar

Hur mycket?

Dygnspass i Kungsbacka

Hitta en pålitlig hundpassare i Kungsbacka för att ta hand om din hund i deras hem.

Dygnspassning i Kungsbacka

0 (7 Recensioner)

14 kärleksfulla hundvakter i Kungsbacka

Genomsnittspris på 354 kr per natt

7 recensioner av hundpassning

Priser från 225 kr per natt

Hur hittar jag pålitlig hundvård nära mig i Kungsbacka?

Att hitta pålitlig hundvård i Kungsbacka har aldrig varit lättare med Gudog! Över 14 kärleksfulla hundvårdare är tillgängliga för att ta hand om din hund i ett riktigt hem med en kärleksfull familj! Här är allt du behöver göra:

  • Sök: Använd Kungsbacka-kartan för att hitta pålitliga hundvårdare som erbjuder hundvård nära dig.
  • Boka: Skriv & boka den perfekta matchningen för din hund.
  • Slappna av: Din hund njuter av personlig omvårdnad och omsorg medan du får meddelanden och foto-uppdateringar.

Hur mycket kostar hundvård i Kungsbacka?

Den genomsnittliga kostnaden för hundvård i Kungsbacka är 354 kr. per natt. En typisk hundvårdsbokning i Kungsbacka är för 10 dagar till en kostnad av 3551 kr. Hundägare kan dock också hitta betrodd hundvård i Kungsbacka för så lite som 225 kr. per natt.

Är hundvård i Kungsbacka säkert?

Absolut! Med 71 dagar av hundvårdsbokningar och 7 positiva recensioner från hundägare, är Gudog-hundvårdare de bästa av de bästa. Varje Gudog-hundvårdare genomgår en noggrann screeningprocess, inklusive verifiering av deras erfarenhet, professionella kvalifikationer, bilder & recensioner från hundägare. Under det senaste året uppfyllde endast 13% av vårdgivare i Kungsbacka våra stränga kriterier för att bli medlemmar av Gudog. För ytterligare trygghet:

  • Vi uppmanar alla hundägare att ordna ett kemi-möte med potentiella vårdgivare för att inspektera hemmiljön och bekräfta att det finns en bra matchning mellan din hund och hundvårdaren.
  • Gudog inkluderar veterinärskydd med varje bokning, vilket ger dig extra sinnesfrid för din hund.

Hur långt i förväg bör jag boka hundvård i Kungsbacka?

I genomsnitt bokar hundägare i Kungsbacka hundvård 29 dagar i förväg. Vi rekommenderar att alla hundägare bekräftar sin bokning i god tid för att undvika stress i sista minuten, eftersom tillgängligheten kan fyllas snabbt.

Hur mycket kostar hundvård för två hundar i Kungsbacka?

De flesta hundvårdare i Kungsbacka erbjuder vanligtvis en rabatt för extra hundar i en hundvårdsbokning. Med en rabatt på 50% kommer detta att motsvara en genomsnittlig nattkostnad på 531 kr. för två hundar. Priserna kan dock variera, så detta är något du bör diskutera direkt med din vårdgivare.

Kan jag träffa min hundvakt innan en hundpensionatbokning i Kungsbacka?

Självklart! När du har bekräftat din bokning med din valda hundvakt för hundpensionat i Kungsbacka, rekommenderar vi att alla hundägare ordnar ett möte och hälsning. Detta ger dig möjlighet att uppleva hundvaktens hem, diskutera viktiga detaljer om din hunds vårdbehov och se till att din hund och hundvakten är en perfekt matchning. Kom ihåg att du kan avboka en bokning på Gudog när som helst för 100% återbetalning upp till 3 dagar innan bokningen börjar.

Är hundvård i Kungsbacka med Gudog det rätta valet för min hund?

Om du har sökt efter hundvård utan framgång, behöver du inte leta längre. Med 14 hundvårdare tillgängliga i Kungsbacka, beror den perfekta matchningen på din hunds specifika behov och preferenser. Oavsett om din hund är vänlig mot andra hundar, behöver öppna områden eller kräver specialiserad medicinsk hjälp, kommer Gudogs sökfilter att hjälpa dig att hitta den perfekta matchningen. Vi rekommenderar att du jämför flera hundvårdare profiler och läser recensioner från andra hundägare innan du fattar ditt beslut.

Hur jämför sig Gudog med hundpensioner eller hundkennlar i Kungsbacka?

Gudogs tillvägagångssätt för hundvård är ett mysigt, burfritt alternativ till konventionella hundpensioner eller hundkennlar. Med 14 Gudog-vårdgivare i Kungsbacka, kommer din lurviga vän att njuta av en hemifrån-hundvårdsupplevelse. Varje passning är dedikerad till att ge din hund samma kärleksfulla uppmärksamhet och omsorg som de skulle få från sin egen familj.

Vad händer om min hundvårdare avbokar en hundvårdsbokning i Kungsbacka?

Även om det är sällsynt att en hundvårdare avbokar en hundvårdsbokning i Kungsbacka, står Gudog-teamet redo att stödja dig för att minimera eventuella olägenheter vid en avbokning. Du kan välja att söka efter en annan hundvårdare själv eller kontakta Gudog direkt så att vi kan sätta dig i kontakt med andra kärleksfulla hundvårdare i ditt område.

Så här bokar du

Sök
Sök i ditt postnummer eller din adress för att se godkända, varmhjärtade hundvakter nära dig.
Boka din hundvakt
När du har hittat den perfekta hundvakten för din hund kan du skicka en bokningsförfrågan!
Meet & Greet
Ordna en meet & greet för att se till att hundvakten och din hund är en bra match.
Klara färdiga gå!
Din hunds bokning börjar snart! Se till att din hundvakt har allt som din hund behöver: gott om mat, en mjuk hundsäng, hundkoppel, veterinärinformation och favoritleksaker!

Gudog Fördelar