Våra tjänster

Våra tjänster

Söker du passning när du åker på semester eller hjälper till med rastning några gånger i veckan? På Gudog hjälper vi dig att hitta och boka en hundvakt i ditt närområde.

Dygnspassning

Din hund blir omhändertagen hemma hos den hundvakt du har valt. Din hundvakt ser till att hunden har det bra, blir rastad och får lek och omsorg. Du ska själv ta med mat till din hund. Pris för dygnspassning från 250 kronor per dag.

Dygnspassning
Dagpassning

Dagpassning

Dagpassning är passning under arbetstid, typiskt från morgonen mellan kl. 8-9 och till eftermiddagen mellan kl. 15-17, men kan även vara kortare eller under kvällstimmarna. Din hundvakt ser till att hunden har det bra, blir rastad och får lek och kärlek. Du ska själv ta med mat till din hund om det är så att den behöver få mat under tiden som din hund tages hand om. Pris för dagpassning är från 175 kronor per dag.

Rastning

Har du inte möjlighet att gå ut med din hund så ofta du skulle vilja? Hitta en hundvakt som kan gå ut med din hund så mycket den behöver. 60 minuters promenader för din hund, veterinärskydd ingår och hämta och lämna hemma hos dig.

Rastning
Hund och hus

Hund och hus

Hundvakten bor i ditt hem och ser till att inte bara passningen av din hund, utan även alla andra husdjur du kan ha. Förutom att ta väl hand om din hund, övervakar de även ditt hem och hanterar uppgifter som att tömma brevlådan, vilket ger dig ett extra lager av säkerhet när du är borta. Priset inkluderar passning av alla husdjur i hushållet och inkluderar både första och sista dagen av bokningen, vilket ger dig full flexibilitet gällande din avresa och hemresa. Priserna för "Hund och hus" börjar från 300 kronor per dag.

Gudog Garanti