Dogley Banner
Dogley är nu en del av Gudog-familjen! Du kan logga in med Dogley-inloggning. Hitta en kärleksfull hundvakt i närheten av dig gennom Gudog. Inloggning med Facebook är för tillfället inte tillgängligt. Om du vill logga in nu kan du göra det med din e-postadress och återställa ditt lösenord.
Rudina  avatar

Lånehund till hundinstruktör-student (samt hundvakt)

Rudina

Om Rudina

Hej! Rudina här! Hundinstruktörs student och stor hundälskare! Eftersom jag arbetar samtidigt som jag studerar just nu kan jag inte ha egen hund; men behöver hund att träna med till min utbildning. Just nu behöver jag en hund ett par kvällar och helger; tills 6e Oktober; till övningar och träning i skolan. Fr o m 6e Oktober är jg flexibel och har mycket tid till hundvakt; både dagar kvällar och helger! :) Jag och min sambo David har 8 års erfarenhet av hundvaktning! vi har även varit och husse åt otaliga härliga hundar över åren - allt från schäfrar och huskies till Russian Toys och pomeranians. David växte upp med Labradorer; hans familj var Labrador uppfödare! Jag växte upp med blandraser och arbetade som volontär på hundhem i flera år i Italien; med både vänliga och osäkra hundar samt hundar med beteende problem. En hund får hos oss ett komplett hem med tillägget av att jag studerar till hundinstruktö och använder hunden i min utbildnin; dvs aktiverar och tränar hunden på olika sätt. Träning är a och o; och för att en hund ska utmanas räcker inte promenader (även om dom är långa) utan jag anpassar en träning utefter hunden behov; och det kan bli att vi cyklar (dom får springa Max speed); simma; mental aktivering mm - hunden har inget behov av trädgård eller hus när man tränar ordentligt tillsammans! :) Sen självfallet blir det MASSA kärlek och mys som det ska; eller så låter vi hunden vara om den föredrar det så! Efter hundens behov och önskemål helt enkelt! :) Ha det fint så länge och hör gärna av er! mvh; Rudina (och David)

Rudina s hundar

Rudina har inga hundar hemma

Fler detaljer

Jag har barn hemma

Tjänster och priser

Veterinärskydd och 24/7 telefonstöd ingår

Dygnspassning

Under natten i hundvakts hem
350kr
Semesterpris
350kr
Jag tar emot hundar av alla storlekar
Inklusive valpar

Hund och hus

Övernattning i ditt hem
400kr
Semesterpris
400kr
Jag tar emot hundar av alla storlekar
Inklusive valpar

Dagpassning

Under dagen i hundvakts hem
200kr
Semesterpris
200kr
Jag tar emot hundar av alla storlekar
Inklusive valpar

Tillgänglighet

september 2023

ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Tillgänglig
Reserverad
Otillgänglig
Tillgänglighet uppdaterad fyra månader sedan

Plats

Rudina

Rudina är tillfälligt otillgänglig

Så här bokar du

Sök
Sök i ditt postnummer eller din adress för att se godkända, varmhjärtade hundvakter nära dig.
Boka din hundvakt
När du har hittat den perfekta hundvakten för din hund kan du skicka en bokningsförfrågan!
Meet & Greet
Ordna en meet & greet för att se till att hundvakten och din hund är en bra match.
Klara färdiga gå!
Din hunds bokning börjar snart! Se till att din hundvakt har allt som din hund behöver: gott om mat, en mjuk hundsäng, hundkoppel, veterinärinformation och favoritleksaker!